Update

Bloggen.be

Bloggen.be is het platform voor jongvolwassenen waar ze kunnen communiceren en hun gedachten, kennis en weetjes uitwisselen. Bloggen.be wordt ook veel gebruikt in klaslokalen.

Met tienduizenden blogs in haar bezit, is Bloggen.be één van de grootste blog hosts in België.

Bloggen.be is zeer innovatief en levert dé beste blogs ter wereld. Bloggen.be biedt de gebruikers eindeloos veel mogelijkheden om hun eigen blog te personaliseren en te configureren. Er is bijna geen limiet op het aantal boodschappen of foto’s, een reden waarom Bloggen.be veel fans heeft.

www.bloggen.be

Tarieven
Op aanvraag

Update

SeniorenNet.nl

SeniorenNet.nl is een website voor alle 50-plussers in Nederland. Als lokale website, weliswaar gebaseerd op de Belgische site, ligt de focus op de specifieke behoeften van de 50-plussers in Nederland. SeniorenNet.nl biedt waardevolle inhoud aan haar bezoekers met daar bovenop real-time informatie waaronder nieuws en weer.

Maar SeniorenNet.nl biedt nóg meer. Deze interactieve site geeft elke bezoeker de kans om met anderen weetjes te delen, elkaar bij te staan in zowat alle soorten vragen en om deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten.

www.SeniorenNet.nl

Tarieven
Op aanvraag

Update

SeniorenNet.be

SeniorenNet.be is dé referentiewebsite voor elke 50-plusser in Vlaanderen. Als grootste 50+ platform, is deze website dé plek waar je moet adverteren om deze waardevolle klanten te bereiken. SeniorenNet biedt waardevolle inhoud aan haar bezoekers met daar bovenop real-time informatie zoals nieuws, weer, verkeersinformatie en meer.

Maar SeniorenNet biedt nóg meer. Dankzij haar interactiviteit en meer dan 150 collega’s, is het één van de grootste communities in België geworden. Tienduizenden mensen communiceren dagelijks met elkaar, terwijl ze informatie delen en elkaar zowat bij alles helpen en bijstaan.

SeniorenNet.be maakt ook een digitaal magazine dat door een paar honderdduizend 50-plussers wordt gelezen.

www.SeniorenNet.be

Mediakit
2017 SeniorenNet.be